‘Stellen dat het momenteel wat minder goed gaat met Westel, is een open deur intrappen’, aldus commercieel manager Jan Caers van KVC Westerlo. En toch is men er bij de Kemphanen van overtuigd dat bijlange na niet alles is verloren.

‘Maar we hebben wel de onvoorwaardelijke steun van het publiek nodig’, gaat Caers verder. ‘En daarom lanceren we nu, vlak voor de zeer belangrijke wedstrijd tegen Lokeren nog een dubbele oproep: positieve steun, en breng eens een vriendin mee!’

Betalende abonnees mogen gratis een vriendin meebrengen
Jaren geleden deelde de – toen nog enige - supportersclub van KVC Westerlo tegels uit aan haar leden met de spreuk ‘TROUW IN LIEF EN LEED’. Een mooie oproep, en een mooie gedachte. Supporters die hun club bijstaan, het is zeer evident wanneer het goed gaat, maar levensnoodzakelijk voor een club wanneer het eens wat minder gaat. ‘En net daarom deze actie voor de abonnee-houders. Zij zijn per slot van rekening de trouwsten aller supporters, en verdienen het dan ook hier iets voor terug te krijgen. Daarom bieden we aan al onze betalende abonnees de kans om gratis en voor niks een vrouwelijke supporter extra mee te brengen voor hun eigen supportersvak.’ Voor de club maakt het hoegenaamd niet uit of dit nu je dochter, vriendin, echtgenote of moeder is. KVC Westerlo wil hiermee vooral een positieve oproep doen naar alle supporters om de voltallige spelersgroep en de trainers een hart onder de riem te steken, en hen massaal naar deze levensbelangrijke overwinning tegen Lokeren te helpen. ‘Onze groep heeft in deze moeilijke periode meer dan ooit nood aan een supportersgroep die àchter hen staat, en zich niet tegen hen keert. We willen dat onze supporters van zich laten horen, en dat op een positieve manier!!’ besluit Caers.

Praktisch gezien is het best om nog op donderdag of vrijdag langs het secretariaat te passeren om daar het gratis extra ticket af te halen, maar het kan ook op zaterdag zelf aan de speciaal daarvoor voorziene kassa. Dit kan enkel op vertoon van uw abonnement.
 
Voor meer informatie:                http://www.kvcwesterlo.be